pátek, září 05, 2008

Lidicky, zdravim vas z Bretagne! Rennes je paradni mesto, udajne jedno z nej mist k bydleni v Francii (jak sem vycetla ze stranek radnice - ovsem nevim, kde to vzali oni).

Stazuji na odboru zahranicnich vztahu mesta Rennes. Podobne jako v Praze, jsem v historickym centru. Pro zmenu ovsem sidlim v nejvic zastrcene budove co si umite predstavit. Je to hrazdeny dum z XVII. stoleti, coz mi ze zacatku prislo hafo zajimavy, bo sem si neumela predstavit jak to vypada vevnitr. Ted uz to vim a neni to spatny. Ale, jak rikam, je to tu zapadly v tech nejuzsich ulickach a i pres den tma jak v pytli. A okna maly a na sever...kdo me zna, tak vi ze me to nici.
Kancl sdilim s jednou pani pred duchodem a jednou slecnou v mym veku - obe mily. Mela bych tu spolupracovat na prijeti ruznych delegaci z partnerskych mest ( na coz se tesim, bo Rennes kamaradi s mestama z USA, Japonska, Ciny, a pochopitelne Evropy). Nejdriv by me ovsem musel muj sef Oulc' hen k necemu pustit a nedelat vsechno sam.

Nastesti tu mam 23 spoluzaku z oboru, kteri jsou podobne vytizeni jako moi. Myslim, ze na Spoluzacich.cz trhame rekordy v poctu lidi online a rychlosti prispevku pribyvajicich na nastence.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home