středa, prosince 07, 2005

MIKULAS!
prestoze se neslavi 5. 12 vecer, ale o den pozdeji, je to skoro stejnej mikulas jak u nas, akorat nema andela ani certa a kostym si pujcil od Santa Clause.
POdobne jako v CR, Havru uz tyden visi vanocni ozdoby na kazdym sloupu a ode dneska to zacinabyt nejak oficialni, pac ve skole mame stromecek, chrli na nas francouzsky verze koled (i ve skole:->, ale je to prijemny) a probiha zrejme naka akce pro deti, pac se vsude hemzi po ucebne. A tak.
Patyho vecer sem rozbalila darecek k Mikulasovi, kterej sem susila od podzimni navstevy Brna, takze, mami diky!!! Kesu a para v cokolade mekly uspech, ale ty palivy zazvorovy potvory sou nejlepsi! Davam kazdymu ochutnat a pak sleduju reakce :-).
Zitra deme na Senegalsky vecirek, se skutecnym seneg. jidlem, hudbou atd; to si nenecham ujit. Akorat je mi lito, ze uz nestihnu plachetnice...

1 Comments:

At 1:32 dop., Blogger pseudointelektualka said...

ehm, ačkoli tě neznám, spřízněná blggerko, odporně ti závidím. jaktože někomu pouštěj francouzský koledy? a dokonce stromeček?! já ani nevěděla, žetu něco takovýho existuje...

 

Okomentovat

<< Home