čtvrtek, prosince 01, 2005

MISE VRCHOLI :-)...aneb we are the CHAMPIONS
Po dvou tydnech intenzivni prace na tema "rizeni informaci ve fondech rizikoveho kapitalu" se konecne dostavame do zaverecne faze - prezentace pred porotou(mimochodem: jenom pochopit zadani mi trvalo asi tyden, zatimco mi francouzsti spolupracujici pilne makali i misto me, hih).

Behem teto doby se nam podarilo vyplodit spis o zhruba 50 strankach vcetne priloh, kde dulezite informace zabiraji asi 5 stran. A taky sem se naucila, ze rozdil mezi resumé (shrnutim) a syntezou je ten, ze resumé je na 1 stranu, zatimco synteza na 2. A nema to nic spolecnyho se zaverem... Takze mame zhruba 4 strany naprosto shodnych informaci, pouze v ruzne zhustene podobe (a to nemluvim o resume prelozenym do anglictiny;->). Sranda.
Zitra v 13:45 nastup v kostymech a ceka nas 25 minut prezentace (ano, i Erasmove museji mluvit), 25 minut vyslechu...zase jednou nova zkusenost.
Ale jedna vec me nesmirne tesi, a to, ze diky lidem v me skupine sme jedni z nejpokrocilejsich lidi ve skole. My uz mame vsechno vytisknuty, pripravenou prezentaci, dokonce i nacvik prezentace, zatimco ostatni prave horko tezko dokoncuji svoje zpravy a o prezentaci ani nepremysli, pac nemaji cas.

Asi na tom neco bude, rozlozit si praci a blablabla....To je snad poprvy v mym zivote, co takhle klidne stihame. A vubec to neni spatnej pocit :-D.

Tak doufam, ze to zitra dobre dopadne a ze snad nejsme moc mimo tema.
Dam vedet, ale ted si jdu vyzehlit kosili;-).

0 Comments:

Okomentovat

<< Home